top of page

Songwritingles

Een liedje schrijven is makkelijker dan je denkt! Jij bent de schrijver jij bepaalt hoe het klinkt dus je kunt geen fouten maken, je kan alleen maar beter worden.

 

Een lied is een gedachte die je vastlegt op papier, het zijn die 2 nootjes die vastzitten in je hoofd of het is een gedichtje dat je ooit hebt geschreven. 

Heb je liedjes die je wilt verbeteren of heb je een idee maar loop je vast, dan kun je die meenemen naar de les en gaan we er samen mee bezig.

Als het nog een beetje eng is om aan je eigen werk te beginnen dan kunnen we vanaf 0 beginnen en kijken we eerst naar liedjes en songwriters die je goed vindt.

We gaan jou favoriete songs analyseren en helemaal ontleden. We kijken hoe liedjes in elkaar steken en welke structuren er allemaal worden gebruikt. Door middel van opdrachten en analyses, word jij steeds beter en zelfverzekerder over je werk. 

 

Stap voor stap kijken we naar wat je wil zeggen en hoe je dat wil overbrengen naar je luisteraars. Je hoeft niet al te kunnen zingen of een instrument te spelen! Het is natuurlijk handig, maar niet perse nodig, daarvoor ben ik er. 

Samen muziek maken is het leukste dat er is, ik kijk er al naar uit!

 AW

bottom of page