pexels-cottonbro-studio-9644678.jpg
Ontwerp zonder titel (2).png

Wie zijn wij?

Wij zijn het nieuwe kinderkoor NoordSter.

Het leukste koor voor alle podiumbeesten in Noord-Nederland. Houd jij van zingen en dansen, dan is dit het koor voor jou.

Amy van der Wel, oprichter van het Kinderkoor is professioneel schrijver en zal ook originele liedjes maken voor het koor. We gaan die liedjes opnemen en uitbrengen, met een muziekvideo.

Wat moet je weten?

Amy van der Wel, oprichter van het koor, is zelf begonnen met haar muzikale avontuur bij Kinderen voor Kinderen Songfestival en Junior Songfestival. Het noorden miste alleen nog een leuk koor, waar jong talent zich kan ontwikkelen. Elke week dans en zing je 2 uur, samen met je docenten. Daarnaast krijgt elk kind ook een privéles zang, om de week online, zodat er aandacht kan worden besteed aan de gezondheid van de stem!

Auditie

Aangezien het een nieuw kinderkoor is, zijn er nog veel plekjes voor nieuw talent. Doormiddel van een auditie gaan wij opzoek naar enthousiaste kids, waar we potentie in zien.

Je hoeft nog niet de beste te zijn in wat dan ook, wij luisteren en kijken door zenuwen heen en spotten talent ook van mijlen ver! Iedereen op elk niveau is welkom!

Aanmelden

Meld je hier aan voor onze aller eerste auditie ooit!

Bedankt voor je bericht!