Groepsles

Vanwege Corona zijn er alleen groeplessen voor kids tot en met 12 jaar. De groepslessen worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

De groeplessen zijn voor kids van 7 tot 12 jaar. Lessen duren 60 min en zijn op dit moment elke week op een vast moment op de zondag. Groepslessen zijn met minimaal 4 personen.

Bent u ouder dan 12 en wilt u toch in groepsverband zingen, kunt u in overleg met de docent dit regelen. Zoals het er nu voor staat is het alleen nog maar een advies om niet in groepsverband binnen te zingen.

Samen zingen is super leuk en ook heel leerzaam. Onder begeleiding van vocal coach Amy, leer je in de lessen hoe je samen mooi klinkt, meerstemmig zingen, zangtechniek en hoe jij je helemaal kunt inleven in een lied.

Zou jij graag groepslessen willen volgen dan kun je je daarvoor aanmelden. 

 

Je kan op het inschrijvingsformulier aangeven om een eigen groep (vermeld naam medecursisten) in te schrijven of je kan aangeven om in een groep geplaatst te worden. Zodra er plek is of er zijn genoeg aanmeldingen voor een nieuwe groep, krijg je hier bericht over en kun je beginnen met jou zangavontuur.